Lajme

Pas skàndalit me Beartin, ish-konkùrrénti i nxjérr një tjetër lídhje Teas (FOTO)

Pasi lídhja e Teas dhe Beartit u bë publíke, ish-konkùrrénti i “PërPuthen”, Erjon Geca ka bërë një deklàratë të fortë. Ai e ka akùzuar Tean për tre lídhje gjatë emisionit, me Beartin, Andin dhe Arbrin. “Lindin disa pyetje, pse nusja…