admin

Ish-konkùrrénti plàs bòmbën e radhës: Produksioni i mbajti me shantàzh Tean dhe Andin

Emisioni “Për’puthen” premton skàndale të reja, të paktën nisur nga një postim i pak minutave më parë të ish-konkùrréntit, Erjon Geca. Geca deklaron se produksioni ka qenë në dijeni të lídhjes mes Teas dhe Beartit dhe se përmes kontratës dhe…

Pas skàndalit me Beartin, ish-konkùrrénti i nxjérr një tjetër lídhje Teas (FOTO)

Pasi lídhja e Teas dhe Beartit u bë publíke, ish-konkùrrénti i “PërPuthen”, Erjon Geca ka bërë një deklàratë të fortë. Ai e ka akùzuar Tean për tre lídhje gjatë emisionit, me Beartin, Andin dhe Arbrin. “Lindin disa pyetje, pse nusja…