Lajme

Banorët e BBV shkruajnë kàrtolina për njëri-tjetrin. Spíkat kàrtolina për Fifin (FOTO)

Banorët e Big Brother Vip janë përbàllur me një lojë të re dhe i kanë shkruajtur njëri-tjetrit kàrtolina, të cilat më pas i kanë lexuar me zë të làrtë.

Fifi dhe Graniti kanë qenë ata që kanë lexur fíllimisht kàrtolinat e tyre dhe kanë sùpozuar se kush mund t’i ketë shkruajtur.

“Hej Fifi, do të doja vërtet të shihja vetëm duke qeshur, pa bértitje, pa kùnja dhe shàrje.

Babai e qorton 'live' Fifin: Ke bërë gabime, nuk të kam mësuar me bo gjeste  të tilla - Bota Sot

Dua Fifin që njeh babai i saj, dua Filloretën nga Ferizaj”, shkruhej në kàrtolinën për Fifin.

Këngëtarja u shpreh se mendon se është Klejdi ai që e ka shkruajtur kàrtolinën, pasi ai i përménd gjithmonë babain që kur ai u fùt në shtëpinë e BBV, ajo deklaroi se është mùnduar ta zbùtë tònin e zërit, por nuk mund të jetojë dòt pa kùnja.

Ndërkohë, edhe Graniti lexoi kàrtolinën e tij, në të cilën i këshíllohej të zgjohej më herët e të merrej më shumë me aktívitet fízik.

Konkurrenti nga Kosova në 'Big Brother VIP”, është vëllai i moderatores së  njohur - SHQIP.com

“I dashur Granit do të sùgjeroja që të zgjoheshe më herët për të qenë më aktív në pjesën e lojës.

Do të sùgjeroja 30 minuta spòrt dhe medítacion në ditë. Duke qenë se ti je djalë sportist me një trùp fízik të papàrë, do doja që ti të jesh shémbull, sa i përket dùhanit e stérvitjes, që ti ecën shumë rràllë.

Zgjimi dhe rùtina jote duan një ndrýshim të menjëhérshëm. Mérre mëngjesin me spòrtivitet, dita jote do të jetë vetëm mrékulli”, thuhej në kàrtolinë.

Granit ti je player"/Fifi thumbon Granitin - Big Brother Albania Vip -  YouTube

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *