Shfrénohet fàntazia séksuale e djemve të “Për’Puthen”. Ja me cilën vajzë do…

“Për’Puthen” vazhdon të jetë emísioni me aùdiencën më të lartë në mediat shqiptare.

Një rubrikë shumë intéresante e “Për’Puthen” janë dhe prapaskénat.

Në këtë rubrikë pasqyrohen sitùatat e konkurrentëve në bàckstage.

Një situatë shumë intéresante ishte dhe loja e ‘shishes’ që po bënin konkurrentët duke pyetur pyetje píkante.

Lajme rreth emisioni perputhen – Dosja AL

Pyetja e cila shkàktoi dhe shumë të qeshura dhe shfrénoi fantazinë e çunave ishte:

“Cila konkurrente të ka dhënë éksitim që të mastùrbohesh?”

Pyetja iu bë Azemit i cili me shàka tha se ajo ishte Mikela.

Konkurrentë e tjerë dhe sidomòs Mikela e morën me shumë sportivitet përgjigjen e ‘sinqertë’ të Azemit.

Zgjodhe Brunon për inat të..."/ Azemi zbulon bisedën në prapaskenë, ja si reagon Alvisa

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *