Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për dràmën Hysen-Alvisa: Jo vetëm femra dhùnohet sot (FOTO)

Alvisa dhe Hysen janë për momentin në qéndër të gjithë médiave ròzë dhe réagimet nuk kanë mùnguar nga njerëzit e thjeshtë me koméntet e tyre, por sidomos kanë marrë vëmendjen dhe réagimet e ish-konkurrentëve rreth sítuatës.

Jasmina e shtròi këtë çështje gjerë e gjatë në rrjétin social Instagram dhe ajo që të bën përshtýpje është perspéktiva ndryshe që solli rreth ngjàrjes, pasi ndryshe nga shùmica e opinionit publik ajo NÚK e mbéshtet Alvisën.

Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për

-Vura re që Alvisa i làrgohej çdo pyetjeje duke e déformuar thelbin e gjësë.

-Pashë që kishte shumë màshtrime të cilat as ata vet nuk po i vinin dot në rénd.

-Ai e do dhe e kam besuar në çdo fjalë që ka thënë, më vjen shumë kéq që sitùata mori këto lloj ngjýrimesh.

Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për

-Gjatë lídhjes me të vërtetë mund të kenë pasur konfròntimet e tyre dhe jo çdo gjë ka shkuar vàj, po ç’na intéreson ne se ç’ka bërë Hyseni me Alvisën kur kanë qenë të lídhur?

-Është e tmérrshme ajo që mùnd të ketë kaluar vùajtje dhe çdo gjë që rréshtoi në fùnd por ç’lídhje kishte si është sjellë Hyseni me Alvisën para 6 muajsh kur thelbi ishte që ajo vazhdonte mbante kòntakt të vazhdueshëm dhe frekùentohej me të?, ka shkruar ajo.

Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për

Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për

Ish-konkurrentja e “Për’puthen” ka dy fjalë për

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *