Donaldi akùzon réndë Monikën: Ti je pjesë e një grùpi, ke ngécur… (FOTO)

Spektakli i mbrëmjes së djeshme nxíti shumë nga banorët për të sqàruar gjëra që mbase ishin lënë pézull për një kohë të gjatë.

Pas Ilirit dhe Fifit, dyshja tjetër që u sqàrua ishte edhe Monika me Donaldin.

Donaldi këmbëngùli se në shtëpi janë krijuar grùpe por pranoi se ato po përçàhen çdo ditë e më shumë.

Momente komike/ Donaldi dhe Monika në të njëjtën triko - Big Brother  Albania Vip - YouTube

‘’Grùpe ka, por janë përçàrë, dhe do ta shohësh që do të përçàhen çdo ditë e më shumë’’,- tha ai.

Monika nga ana tjetër u përpòq të sqàronte se nuk i përket asnjë grùpimi, dhe për këtë e gàrantoi Donaldin se do ta vërtetojë pasi ai të lërë shtëpinë.

Pjesë nga biseda: Monika: Nuk jam pjesë e asnjë grùpi, dhe t’i do ta shohësh në momentin e parë që do të dalësh jàshtë.

Pas sherreve, Monika pranon publikisht dashurinë - Syri Kosova | Lajmi i  fundit

Donaldi: Ti nuk je pjesë e një grùpi??? Ju keni bërë nòminimet në grùp.

Monika: Më thuaj dikë që nuk e ka bërë këtë gjë brénda shtëpisë. Të gjithë ashtu kemi bërë…

Donaldi: Unë mendoj që t’i ke ngécur në atë sítuatë. Ke qenë prézent në biseda që nuk duhet të ishe.

Monika: Nuk është e vërtetë, nuk kam ngécur një jetë të tërë.

“Ti nuk je pjesë e një grupi?”/ Pas spektaklit Donaldi e

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *