Samiu shpérthen ndaj Antonias: Nuk mund ta dùroj, kam parë… (FOTO)

Samiu akùzoi sot Antonian për sjéllje të shtírura dhe madje shkoi më tej, kur i tha “je njeri i kéq”.

Sipas tij, Antonia i sheh djemtë në “Për’puthen” si numra dhe nuk ka asnjë intéres të vërtetë për ta.

“Kam parë si po sillet me njerëzit, nuk mund ta dùroj, është njeri i kéq.

Ne këtu na sheh si numra. E kam kuptuar që në fillim”.

Mikela dhe vajzat e tjera e pyetën ku bàzohet për këtë deklàratë, pasi është e réndë, ndërsa vetë Antonia vendosi ta injòrojë e të mòs japë përgjigje.

Mbétet për tu parë sesi do vijòjë historia més Antonias dhe Samiut por déklarata e kònkurrentit ka hàbitur të tjerët në studio.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *