Ish-konkurrenti ‘vjéll vrér’ ndàj Mikelës, e fýen dhe e akùzon réndë…(VIDEO)

Ish konkurrentit te Perputhen, Jurgen Bodurit duket se ende nuk i ka dale inàti me Mikelen dhe shpesh ben pòstime ne InstaStory duke i dale kùnder me ato cka thote ne program.

Keshtu ndodhi persa i perket edhe situates se djeshme, ku Mikela po tregonte se e ka mbéshtetur Alvisen, eshte perpjékur t’a bínde te qendroje ne program, madje ka kòmunikuar edhe me familjaret e saj.

Keto fjale, Jurgenit iu duken thjesht génjeshtra dhe filloi ta irònizoje dhe t’a oféndoje Mikelen ne InstaStory-n e tij.

“Po si as te nxíhet e as te skùqet kur flet moj qýqe! Sa e shpífur! Me síllni nje légen se po me vjén per te vjélle”- shkroi Jurgeni krahas videos se Mikeles.

Me pas, ai beri nje tjeter pòstim duke u shprehur se ajo ben thjesht víktimen qe t’a doje publiku, por ne te vertete e ka shpirtin e zí.

Por, nuk mbàron me kàq! Nje tjeter àkuze vjen nga ana e Jurgenit ku shprehet se Mikela ka blére followers fàke ne Instagram-in e saj.

Edhe pse nuk ia ka perméndur emrin, kjo u la te kuptohej nga sùlmet qe ai shpesh i ben kùndrejt Mikeles.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *