La paprítur shtëpinë e Big Brother Vip, réagon për herë të parë Igli Zarka (FOTO)

Aktori Igli Zarka la shtëpinë e Big Brother paprítur ditën e djeshme për shkàk të pròblemeve shéndetësore.

Pas kësaj banorët janë shfaqur të shqétësuar, madje disa kanë filluar të qàjnë.

Igli u làrgua për shkàk të problémeve me shéndetin, konkrétisht problémeve me apéndesitin.

Igli Zarka largohet nga shtëpia e Big Brother VIP për shkak të problemeve  me shëndetin - Telegrafi

“Banorë, Vëllai i Madh ka një komùnikim zýrtar për ju. Ju informojmë se për arsýe shéndetësore banori Igli Zarka, ka vendosur ta lërë në mënyrë të menjéhershme shtëpinë e Big Brother.

Gjéndja e tij shéndetësore tani është e mirë, por ka nevojë të marrë shérbimin e névojshëm jàshtë shtëpisë”, thuhej në një mesàzh të dérguar nga Vëllai i Madh.

Ndërkohë, aktori ka réaguar për herë të parë pas ngjàrjeve të ndòdhura së fùndi.

Ai ka rishpérndarë një pòstim të vjetër në rrjétet sociale, ku flet për të ardhmen dhe thotë se nuk ka fríkë dhe do e présë me krah hapur.

Gjatë qéndrimit në shtëpi, Igli ka pàsur debàte të shumta me banorët e tjerë, duke përfshírë këtu Monikën.

Kjo e fùndit kishte sùpozuar se në shtëpi ishin fùtur léndë nàrkotike, ndërsa një ílaç për hundët erdhi për Iglin.

Gjatë emisionit të së premtes, Igli réagoi i révoltuar nga ky veprim i Monikës, ndërsa kjo e fùndit i kërkoi fàlje.

E akuzoi se konsumon lëndë nark*tike, Igli Zarka i kthehet keq Monika  Lubonjës!/ Aktorja duke qarë: Të përgjërohem | BoldNews.al

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *