U kàp MÅT me Adën dhe më pas u përjàshtuan, Edi plàs BÓMBËN: ‘Të gjithë konkurrentët …’

Eduard Kuçi është padýshim konkurrenti më i përfòlur i këtij sezoni të ‘’Për’puthen’’.

Djaloshi nga qyteti i Gjakovës por që jeton në Zvicër u përjàshtua nga progràmi pasi u kàpen me Adën duke drekuar jàshtë, gjë e ndàluar për konkurrentët.

Gjersa dyshja u përjàshtuan se qëndruan së bashku doli që més tyre nuk ka asgjë më shumë se shoqëri.

Fotografohen duke darkuar bashkë, Edi dhe Ada përjashtohen nga Përputhen

Edi ditën e sotme ishte në një lídhje të drejtpérdrejtë me emísionin “Bréaking”, ku foli për herë të parë për làrgimin e tij nga ky reality show.

Që në fillim Kuçi pati treguar se kanë qenë disa persona aty ku ai dhe Ada u kàpën “màt” dhe që i kanë nxjérrë fotot.

Sot ai përméndi emrin e Ritvanës, duke thënë se ajo është ulur me ta në tavolinë.

Më pas Edi bëri déklaratën e fòrtë, duke thënë se të gjithë konkurrentët e “Për’puthen” takohen jàshtë.

Ritvana i nxjerr zbuluar, Edi dhe Ada përjashtohen nga 'Përputhen'

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *