Lajme

Qytetarët nuk mund të shkojnë në dasma dhe klube nate pa u vàksínuàr!

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit në Kosovë ka njoftuar se të gjithë qytetarët e Kosovës që duan të shkojnë në dasma, qendra tregtare dhe klube nate duhet të jenë me patjetër të vàksínuar kundër Covid-19.

“Çdo qytetar i Kosovës në mënyrë që të marrë pjesë në çdo aktivitet shoqëror, qoftë qendër tregtare, klube të natës apo në ahengjet familjare obligohet që të marrë vàksínën antí-covíd, sepse nga data 20 gusht do të kërkohet që të paktën dòzën e parë ta kenë të përfunduar përndryshe nuk mund të marrin pjesë në asnjë aktivitet”, thuhet në njoftimin e OHT-së.

Deri më 12 gusht, punonjësit e këtyre sektorëve duhet të jenë të vaksinuar të paktën me dòzën e parë të vàksínës.SEDA World Cup party: time to cheer together - SEDA College

“Ndërsa sa i përket stafit punues të këtyre sektorëve oblígohen që deri më datë 12 gusht të përfundojnë të paktën dozën e parë të vàksínimit”, thuhet në njoftim.

Po ashtu, bëhet e ditur se është diskutuar edhe zgjatja e orarit për klubet e natës.

“Gjithashtu sa i përket orarit të klubeve të natës u bisedua që të ketë zgjatje pra këto aktivitete të fillojnë nga ora 23:00 deri në ora 03:00 pas mesnate”, bën të ditur njoftimi.

Ky vendim pritet të hyjë në fuqi në datën 11 gusht.TOO OLD FOR PARTY AT THE AGE OF 44 - Hardstyle Mag

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *